The Hands-On Growcation

Bali edition

Days
Hours
Minutes
Seconds

Grow your mind
Grow your business
Expand your future

23 mei 2023 – 5 juni 2023

Luxurious Business Retreat & More.

Wil jij stappen zetten in je zaak maar ook werken aan jezelf? Relaxen, ademen, gezellig samenzijn en terwijl je zaak klaarstomen voor the next level? Werken rond mindset en marketing in een luxueuze ontspannende setting, en tegelijkertijd veel impact maken?

In een kleine groep gelijkgestemde ondernemers (max 13) jouw plannen voor de toekomst uittekenen, werken aan je mindset en marketing, strategisch reflecteren en vooral jouw ondernemersdromen najagen. En dat allemaal in een luxueuze omgeving, waarin jij je om niks, maar ook écht niks, zorgen hoeft te maken.

Pak je koffer, kom aan boord en zet je schrap om de Hands-On Academy Magic zelf te ervaren in het prachtige Bali.

Wat is een growcation?

Luxurious Business Retreat & More. Tijdens de growcation werken we aan je bedrijf, maar ook aan jezelf als ondernemer. 13 dagen lang werken aan je bedrijf, groeien én samen genieten.

Een grow-cation omvat natuurlijk ook ‘cation’, van vacation. Wij zorgen ervoor dat er voldoende tijd is voor ontspanning, connecteren met de andere ondernemers en vooral genieten van de prachtige natuur, stranden en cultuur die Bali te bieden heeft. Kortom, de ideale mix tussen groeien, ondernemen én genieten.

Video afspelen

Work, evolve, enjoy.

Bali HOA Growcation
Learn, strategize, plan Bali growcation HOA

Learn, strategize, plan

12 dagen coachingstraject met 8 dagen coaching, 1 dag groepsactiviteit en 1 dag volledig vrij om je ding te doen. In totaal meer dan 60 coachingsuren!

Tijdens je verblijf word je continu begeleid door Ellen en Hannelore en kan je samen co-worken en brainstormen met de groep. In de voormiddag organiseren Ellen & Hannelore de coachingsessies, in de namiddag zijn er workshops door support coach Elize, of Hannelore en Ellen. Wij garanderen je een optimaal resultaat na deze growcation!

Growcation Bali HOA

No stress, relax

We take care of everything. Alle maaltijden en drankjes in groepsverband zijn inbegrepen. Onze lokale chef bereidt de maaltijden en houdt rekening met alle wensen, intoleranties en allergieën.

Je vluchten boek je zelf, maar wij zorgen ervoor dat jij in een no-hassle way van de luchthaven op de locatie geraakt.

Bovendien zorgen wij voor de nodige relaxatie met yoga, breathwork en mogelijkheid tot massages.

Growcation Bali HOA

Strong community

De Community is dé kracht van de Hands-On Academy. Wij zorgen voor een uitstekende groepssfeer met leuke groepsactiviteiten. Meer nog, we organiseren op voorhand een leuk diner om elkaar te leren kennen! En er is zelfs een suprise activity inbegrepen. Let’s discover the wonderful island of Bali!

We zorgen bovendien voor een besloten Whatsapp-groep zodat jij voor en na de growcation kan blijven netwerken en elkaar kan blijven ondersteunen.

Growcation Bali HOA

Quality & results guaranteed

Kwaliteit staat bij ons bovenaan. We garanderen je resultaat. Zo word je gecoacht door ervaren topcoaches Ellen Persijn en Hannelore Verheyen. Zij staan het hele verblijf voor je klaar.

Er zal ook een support coach aanwezig zijn die je de hele reis extra zal bijstaan.

Voor wie?

Deze growcation is niet voor beginnende ondernemers. We zijn op zoek naar ambitieuze ondernemers die echt willen groeien. Er is een intakeproces voorzien om te garanderen dat we met een sterke groep naar Bali gaan. Tijdens de week gaan we diep in op jouw bedrijf en jezelf als ondernemer. Hannelore en Ellen staan de hele dag voor je klaar.

De Growcation is er op gericht om hands-on te zijn: dat betekent dat we praktisch aan de slag gaan. Daarom is het belangrijk dat jij al een zekere basis hebt en al wat ervaring met ondernemen en/of coaching hebt.

Vul ons formulier in en we kijken of je een fit bent!

Bali HOA Growcation

Wat kan je verwachten
van de growcation?

Tijdens de growcation werken we aan je bedrijf, maar ook aan jezelf als ondernemer. We bouwen een plan om te groeien, te schalen, om jouw weg naar financiële vrijheid uit te tekenen.

Jouw rol als CEO is hierin essentieel. Tijdens de coachingsessies werken we daarom zowel op strategie, marketing als mindset. De combinatie van deze is uniek aan de Hands-On Academy. Door de ervaring van Ellen & Hannelore (gecombineerd meer dan 20 jaar ervaring!) zal jij échte sprongen maken.

De coachingsessies worden gecombineerd met praktische workshops zodat jij ook meteen kan gaan implementeren en toepassen. Hands-On, dat beloven we. Bovendien is er een moment voorzien waarin jij jouw specifieke business case kan voorleggen. Groei gegarandeerd!

Programma

Bali HOA Growcation
Bali HOA Growcation

8-10h

Ontbijt klaargemaakt door onze private chefs (volledig aangepast aan je wensen) en mogelijkheid tot yoga of sportsessie

10h-13h

Coachingsessie door Hannelore & Ellen

13h-15h30

Gezonde lunch, klaargemaakt met verse ingrediënten door onze private chef en tijd om nog even te ontspannen, te zwemmen of je mails te checken

15h30-18h30

Coaching of Workshop of Vrij. Je kiest zelf of je behoefte hebt aan het volgen van een workshop, of dat je liever zelf je namiddag vrij besteed.

19h30

Terugkommoment met apero. We bespreken de learnings van de dag in een hands-on coachingssessie.

Topics die we behandelen
tijdens de retreat

Mindset shadowwork & breathwork

Welke delen van jouw persoonlijkheid of verleden zitten jou nog in de weg en wil je komaf mee maken zodat je in rust en mentale vrijheid kan doorgroeien naar jouw volgende level.

Sales Plan & Funnels

Tijdens deze sessies bouwen we jouw sales plan en funnels. We bekijken jouw positionering en hoe je meer klanten kan aantrekken. En we gaan meteen aan de slag met implementeren.

Business Cases

Elke deelnemer brengt een eigen business case. In kleine groepen brainstormen we over jou case zodat jij het brein van anderen kan lenen en hun mening hoort. Super waardevol!

Hoe je verhalen kan doorbreken

De verhalen die we maken zorgt ervoor hoe wij de wereld zien. Wat als jij die verhalen kan draaien en zo jouw blik op de wereld shiften en zo blijer in je leven staat.

Storytelling, Reels & Tiktok Workshop

In deze workshop leer jij alles over storytelling. Waar vind je ideeën en hoe kom je minder pushy over? Hoe kan je stories, reels en Tiktok relevant inzetten?

E-Mail Marketing Workshop

Tijdens deze workshop bekijken we jouw e-mail funnels. Wat kan jij nog verbeteren? Welke automatisaties kan jij nog opzetten? Hoe kan jij meer verkopen en bestaande klanten laten terugkeren?

Like a Boss

Tijdens deze sessie werken we op het misbaar maken van jezelf in je zaak. Welke processen kan je delegeren of outsourcen? Is een team member aan de orde?

CEO Mindset

Sta jij al volledig in je CEO persoonlijkheid? Of maak je jezelf soms nog klein? Neem je al je beslissingen in je rol als CEO of moet je daar nog in doorgroeien. Tijdens deze sessie ontdekken we het.

Plan for the future

We bouwen een plan om jouw visie om te zetten in iets concreet en tastbaar. Jij weet exact hoe jij jouw dromen kan bereiken en wat je moet doen op het vlak van finances, marketing, strategie, sales en mindset.

Jouw investering
Of wat jij allemaal krijgt?

Deze Growcation zit boordevol waarde. Je geniet van een all-in verblijf in op en top luxueuze villa’s met personeel en alle maaltijden tijdens de retreat zijn inbegrepen in de villa. En dat is niet alles, daarboven geniet jij van:

Dit totale pakket is dus meer dan €25.000 waard en jij kan mee voor een fractie van de prijs.

En ben jij ondernemer gevestigd in Vlaanderen? Dan geniet je nog eens van 30% korting op het totaalpakket.

Don't take our word for it!

Curabitur justo augue, euismod at dolor at, fringilla tincidunt erat. Sed placerat massa augue, non ultrices enim suscipit eu.

Alles nog een keer op een rijtje?

Deze growcation is een all-in retreat voor ambitieuze ondernemers die hun zaak willen doen groeien. Deze growcation is a ‘once in a lifetime experience’. Je keert als een ander persoon terug naar huis.

Over Ellen & Hannelore

“We voelden de nood aan een coaching programma voor ondernemers waar het over business, cijfers en marketing gaat, maar ook over mindset die dit alles in actie zet. Want enkel door actie kom je tot échte resultaten.”

The Hands-On Academy werd opgericht door Ellen & Hannelore, beide experts in hun vak. Een programma dat praktisch is, hands-on, en met dat tikkeltje meer dat ondernemers écht vooruit helpt. And so The Hands-On Academy was born!

Hannelore Verheyen

Kick ass businesscoach
Founder & CEO Boostways Coaching


Na jarenlange ervaring bij topadverteerders (L’Óréal & Proximus) begon ze haar eigen bedrijf Boostways Coaching waarmee ze al 150+ ambitieuze ondernemers gecoacht heeft naar groei.

De ondernemerswereld kent ondertussen geen geheimen meer voor Hannelore. Ze is een echte experte als het op strategie en marketing aankomt.

Ellen Persijn

Kick ass mindsetcoach
Founder & CEO Full Circle Coaching


Na een succesvolle carrière in de sales besloot Ellen het roer om te gooien en te focussen op dat wat iedere ondernemer nodig heeft: een sterke mindset.

Full Circle Coaching werd geboren waarmee ze al 128 coachees geholpen heeft.

De kleine lettertjes

Transparantie is essentieel voor ons. Daarom willen we ook heel duidelijk zijn: indien er wettelijke maatregelen zijn omwille van de huidige Covid-pandemie die ervoor zorgen dat er een wettelijk reisverbod is voor zakenreizen of indien Bali een rode zone zou zijn met verplichte quarantaine, dan wordt de reis uitgesteld naar een later tijdstip.

Je kan betalen in drie of zes schijven. De eerste schijf betaal je in november, de laatste in april voor de retreat. Kies je voor 3 schijven, dan kan je genieten van 30% korting indien je in Vlaanderen gevestigd bent.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.