Hands-on Thrive & Gold

Voor ambitieuze starters en toekomstige leiders klaar voor bedrijfsgroei en zelfontwikkeling.

We introduce you a taste of our programme

Intensieve coaching & mentoring

Yes! Dan is dit the place to be.

In de Hands-On Academy Thrive & Gold geniet je van begeleiding van Ellen en Hannelore. Samen identificeren we jouw behoeften en die van je onderneming om vervolgens met gerichte acties aan de slag te gaan.

Double Blizz | Thrive & Gold | individuele coaching en mentoring | Hands-on Academy

Wat je mag verwachten?

Voor wie?

Ultimate business bosses die…

Onze Thrive & Gold is geschikt voor ondernemers die bereid zijn om écht te groeien en hiervoor de nodige stappen willen zetten. Wij verwachten van jou inzet & gedrevenheid en in ruil daarvoor krijg je van ons hulp bij elke stap die je te zet. Of je nu een kick ass start wil maken of al even bezig bent, zolang jij écht wilt groeien ben jij een geschikte kandidaat.

Hands-on CEO track

We werken op application only en nemen maar 10 coachees per ronde aan. Dat doen we om jouw groei te verzekeren en om gegarandeerd the best CEOs possible in jou naar boven te halen.

Vul het aanmeldingsformulier in. Nadien contacteren we je voor een gesprek om na te gaan of je een geschikte kandidaat bent.

Het aanbod

Ontdek Thrive & Gold

Voor zij die nu aan de slag willen.

In dit traject ga jij 12 weken intensief aan de slag met Ellen & Hannelore.

Ellen & Hannelore werken op een geïntegreerde 360°-manier. In de coachingssessies zien Hannelore en Ellen verbanden die je zelf nog niet zag. Door de nauwe communicatie ben jij in no-time van je blinde vlekken verlost.

Na dit traject heb jij de eerste handvaten om je business duurzaam en consistent uit te bouwen. Geen enkel marketing of mindsetonderwerp zal jou nog vreemd zijn.

Normaal voor €8.588, nu slechts voor €6.500 exclusief btw.

Ontdek Thrive met Ellen

Ontdek Gold met Hannelore

Over Ellen & Hannelore

“We voelden de nood aan een coaching programma voor ondernemers waar het over business, cijfers en marketing gaat, maar ook over mindset die dit alles in actie zet. Want enkel door actie kom je tot échte resultaten.”

The Hands-On Academy werd opgericht door Ellen & Hannelore, beide experts in hun vak. Een programma dat praktisch is, hands-on, en met dat tikkeltje meer dat ondernemers écht vooruit helpt. And so The Hands-On Academy was born!

Hannelore Verheyen

Kick ass businesscoach
Founder & CEO Boostways Coaching


Na jarenlange ervaring bij topadverteerders (L’Óréal & Proximus) begon ze haar eigen bedrijf Boostways Coaching waarmee ze al 150+ ambitieuze ondernemers gecoacht heeft naar groei.

De ondernemerswereld kent ondertussen geen geheimen meer voor Hannelore. Ze is een echte experte als het op strategie en marketing aankomt.

Ellen Persijn

Kick ass mindsetcoach
Founder & CEO Full Circle Coaching


Na een succesvolle carrière in de sales besloot Ellen het roer om te gooien en te focussen op dat wat iedere ondernemer nodig heeft: een sterke mindset.

Full Circle Coaching werd geboren waarmee ze al 128 coachees geholpen heeft.