The Tenerife Growcation

Beauty, Wellness & Lifestyle EDITION

Days
Hours
Minutes
Seconds

Grow your mind
Grow your business
Expand your future

6 oktober 2024 – 13 oktober 2024

Luxurious Business Retreat & More.

Kan het nog beter eigenlijk dan aan jouw schoonheidssalon werken, omgeven door prachtige natuur, terwijl je ook nog eens kan genieten van een oase aan rust en luxe?

Want dat is waar jij overvloed van krijgt tijdens onze Luxurious Business Retreat in het prachtige Tenerife.

Met max. 14 andere beauty, wellness & lifestyle queens / kings jouw plannen voor de toekomst op scherp zetten, werken aan je mindset en marketing, strategisch reflecteren… of daar waar het eigenlijk op neerkomt: ongehinderd jouw ondernemersdromen najagen. Dit alles in een weelderige omgeving waar je je werkelijk nergens, maar dan ook echt nergens zorgen over hoeft te maken.

Only you and your business in the spotlights.
That’s what our Tenerife retreat is!

Wat is een growcation?

Luxurious Business Retreat & More. Tijdens de growcation werken we aan je bedrijf, maar ook aan jezelf als ondernemer. 7 dagen lang werken aan je bedrijf, groeien én samen genieten.

Een grow-cation omvat natuurlijk ook ‘cation’, van vacation. Wij zorgen ervoor dat er voldoende tijd is voor ontspanning, connecteren met de andere ondernemers en vooral genieten van de prachtige natuur, stranden en cultuur. Kortom, de ideale mix tussen groeien, ondernemen én genieten.

Video afspelen

Work, evolve, enjoy.

Tenrife - banner
Learn, strategize, plan Bali growcation HOA

Learn, strategize, plan

Elke dag een halve dag workshop rond persoonlijke groei en business strategie door Ellen & Hannelore. Wat jij hiervan mag verwachten? Heel hands on aan de slag om een plan voor jouw beauty, wellness & lifestyle business te bouwen!

De andere halve dag vul je zelf in. Relaxen, reflecteren, werken aan je bedrijf… It is completely up to you! Om je toch ook hierin de nodige begeleiding te geven, worden er allerlei extra workshops met support coaches georganiseerd. Opdat jij jou op zoveel mogelijke vlakken kan ontplooien, with the goal of becoming a real expertised beauty, wellness & lifestyle king / queen!

Growcation Bali HOA

No stress, relax

We take care of everything. Al jouw maaltijden én drankjes in de villa zijn inbegrepen. Een privé chef bereidt de maaltijden met veel zorg voor en houdt rekening met alle wensen, intoleranties en allergieën.

Het enige wat je zelf wel moet doen? Je vluchten boeken, maar ook daarna kan je het volledig aan ons laten. Want wij zorgen ervoor dat jij in no-hassle way van de luchthaven op de locatie geraakt.

Tijdens je verblijf in Tenerife worden er ook yoga- en pilates lessen voorzien. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Ook daar doen we alles aan!

 

Growcation Bali HOA

Strong community

Community is echt dé troef van de Hands-On Academy. Een groep gelijkgestemden bij elkaar die elkaar motiveren en inspireren? Check! Groepsactiviteiten om de groepssfeer nog meer te verbeteren? Ook check!

Psssst… Ook een suprise-activiteit is inbegrepen. De hint: bring your bathing suit!

Het groepsgevoel dat je bij ons gaat ervaren, is ongeëvenaard. We creëren dit onder andere door voorafgaand aan de Growcation een online kennismakingssessie te organiseren. Bovendien kun je ook voor en na in onze besloten Facebookgroep blijven verbinden, inspireren en motiveren!

We zorgen bovendien voor een besloten Whatsapp-groep zodat jij voor en na de growcation kan blijven netwerken en elkaar kan blijven ondersteunen.

Growcation Bali HOA

Quality & results guaranteed

Kwaliteit is onze norm. Dat sluimert door in alles waar onze Growcation voor staat.

Zo krijg je onder andere een aparte luxe kamer met badkamer tijdens je verblijf.

Daarnaast word je natuurlijk ook gecoacht door ervaren topcoaches Ellen Persijn & Hannelore Verheyen. Zij staan voor je klaar je hele verblijf lang in Tenerife. They guide you all the way!

Bovenop de dagelijkse workhops (voor- of namiddag, afhankelijk van wat de groep verkiest), geniet jij 2 individuele on-the-spot coachingsessies van 30 minuten (1 met Ellen, 1 met Hannelore). Impact gegarandeerd.

Voor wie?

De Tenerife Growcation is voor ondernemers in de beauty, wellness & lifestylesector die al even bezig zijn – en dus niet voor starters.

Wij zijn op zoek naar ondernemers die echt grote stappen willen zetten. Tijdens de week gaan we dieper in op én je bedrijf én je persoonlijke groei. Hannelore en Ellen staan de hele dag – de hele week! – voor je klaar.

De Growcation is zoals onze naam het al verklapt: heel hands on. Een beetje theorie dus, maar vooral ook heel praktisch aan de slag. Daarom ook dat het belangrijk is dat je al een zekere basis hebt als het op ondernemen en/of coaching aankomt.

Tenerife - growcation - Hands on Academy

Wat kan je verwachten?

Tijdens de growcation werken we aan je business, maar ook aan jou als persoon én ondernemer. Van strategie en marketing, tot mindset en persoonlijke groei: het komt allemaal aan bod!

Deze combinatie vind je nergens anders. Dit is echt wat Hands-On Academy uniek maakt. Door de ervaring van Ellen & Hannelore (samen meer dan 20 jaar ervaring!) ga jij grote stappen zetten. 

Denk concreet aan workshops rond money mindset, beperkende overtuigingen, angsten, funnels, social media, online zichtbaarheid, sales planning, salestechnieken, personal branding, leiderschap, krachtig in je onderneming en je leven staan…
We passen het programma volledig aan aan de noden in de beauty, wellness & lifestylesector én selecteren enkel ondernemers die reeds een basisniveau hebben. Dat zorgt ervoor dat de sprongen die je maakt nog groter zullen zijn.

De coachingsessies worden gecombineerd met praktische workshops zodat jij ook meteen kan gaan implementeren en toepassen. Hands on, dat beloven we. Bovendien wordt er ook een moment voorzien waarin jij jouw specifieke business case kan voorleggen. Groei gegarandeerd dus!
Growcation omvat natuurlijk ook het deeltje ‘cation’ van ‘vacation’. Wij zorgen er dan ook voor dat er voldoende tijd is voor ontspanning, om te connecteren met de andere ondernemers en vooral ook om te genieten van de prachtige natuur, stranden en cultuur die Tenerife rijk is.
Kortom, onze Growcation is de ideale mix van groeien, ondernemen én genieten.

Programma

Tenrife - banner
Tenerife - growcation - Hands on Academy

8-10h

Ontbijt bereid door onze privé chef (volledig aangepast aan je wensen) en mogelijkheid tot yoga of sportsessie.

10h-13h

Coachingsessie door Hannelore & Ellen.

13h-14h

Gezonde lunch, klaargemaakt met verse ingrediënten door onze private chef.

14h-17h

Coaching of workshop of vrije tijd. Je kiest zelf waar je op dat moment behoefte aan hebt.

17h-19h30

Time to relax! 

19h30

Moment van samenkomst, mét apero. We bespreken de learnings van de dag in een hands-on coachingssessie.

Topics die we behandelen
tijdens de retreat

Tijdens de retreat behandelen we enkele vaste onderwerpen. Daarna is het aan jou om te kiezen welke onderwerpen je verder wilt verkennen en verdiepen.

Waar heb jij nood aan? Waaraan wil jij werken? Wat heb jij voor jezelf en je bedrijf nodig om stappen vooruit te zetten?

Mindsetwerk

Persoonlijke issues? Ervaringen uit het verleden? Of anders gezegd, what is holding you back & wil je komaf mee maken om vervolgens in volledige rust en (mentale) vrijheid door te groeien naar het volgende niveau? Wat zijn jouw (grote) dromen?

Digitale marketing

We live in a digital era, waarin absoluut geldt: hoe groter jouw online zichtbaarheid, hoe meer succes je gaat ervaren. Samen doen we er dus alles aan om jouw website, SEO, social media, storytelling, lanceringen … op punt te zetten.

Personal branding & brand presence

Tijdens deze sessie ligt de focus echt op jou, als merk. Hoe trek je klanten aan met een sterke merkpersoonlijkheid? Hoe zorg je ervoor dat je 100 % uitstraalt wat je wilt uitstralen? Op welke manier draagt jouw taalgebruik bij tot het stimuleren van verkoop?

Hoe je verhalen kan doorbreken

De verhalen die wij maken in ons hoofd – die ‘blaasjes’ die we onszelf soms wijsmaken – bepalen hoe we de wereld zien. Wat als jij die verhalen nu zou kunnen draaien om zo jouw blik op de wereld te shiften en blijer in het leven te staan?

Sales plan en funnels

Tijdens deze sessies bouwen we aan jouw sales plan en funnels. We bekijken jouw positionering en hoe je meer klanten kan aantrekken. Theorie, maar vooral ook meteen aan de slag: implementeren is echt wat we doen! 

Storytelling, Reels & TikTok workshop

In deze workshop leer jij alles over storytelling, een heel belangrijke troef in marketing, en hoe je dat toepast op jouw social media. Waar vind je inspiratie? Hoe kom je authentiek over? Hoe kan je stories, reels en Tiktok maken die aansluiten bij jouw verhaal, of ‘story’?

Like a Boss

Tijdens deze sessie sta jij als CEO van jouw zaak centraal. Hoe kan jij jezelf misbaarder maken in je zaak? Welke processen kan je delegeren of outsourcen? Wat zijn je automatiseren? 

Jouw investering
Of wat jij allemaal krijgt?

De Tenerife Growcation is één en al waarde.

Zowel ‘vacation’-gewijs 

Twv €3.500

Als ‘grow’-gewijs

Twv €15.000

Reken maar eens uit. Het totaalpakketje is €18.500 waard. Maar jij kan nu dus mee voor een fractie van de prijs. Gelukzak!

Don't take our word for it!

Video afspelen

Alles nog een keer op een rijtje?

Deze growcation is een all-in retreat voor ambitieuze ondernemers die hun zaak willen doen groeien. Deze growcation is a ‘once in a lifetime experience’. Je keert als een ander persoon terug naar huis.

Twijfel je of dit iets voor jou is?
Of heb je een vraag?

Plan een vrijblijvend gesprek in en we helpen je verder!

Over Ellen & Hannelore

The Hands-On Academy werd opgericht door mindsetcoach Ellen & groeiexperte Hannelore, beiden echte experts in hun vak.

“We voelden de nood aan een coaching programma voor ondernemers dat focust op zowel business als mindset. Want deze twee gaan hand in hand. Een sterke mindset is nodig om op business vlak succesvol te kunnen presteren.”

Daarnaast is het zo dat wij samen een heel dynamisch duo zijn. We wilden dus absoluut een programma creëren dat heel praktisch en hands-on was, mét net dat tikkeltje meer om ondernemers écht vooruit te helpen. BIG TIME! ”

This is how The Hands-On Academy was born.

Hannelore Verheyen

Founder, CEO Boostways Coaching, docent UCLL Hogeschool en ex-Head of Digital bij L’Oréal

Hannelore is echt dé experte als het op strategie, business en marketing aankomt. Ze is ook helemaal thuis in de online wereld door haar jarenlange ervaring bij topadverteerders (L’Óreal & Proximus).

Qua persoonlijkheid? Hannelore is niet op haar mondje gevallen en kan het heel goed uitleggen. Dat zorgt ervoor dat ze altijd te werk gaat met een no-nonsense aanpak. Zij wil dat jij grote stappen vooruit zet? Dan gaat ze daar 100 % mee voor!

Your expert in strategy, marketing, business & digital.

Ellen Persijn

Founder, CEO Full Circle Coaching & NLP Certified Coach

Na een succesvolle carrière in sales besloot Ellen het roer helemaal om te gooien. Ze wijdde zich volledig toe aan coaching - inclusief het behalen van het NLP Coach certificaat - en is nu een succesvolle mindsetcoach voor gedreven ondernemers en andere professionals.

Ellen is een echte lady on fire die jou vooruit helpt met concrete tools, tips & tricks en samen met jou al die blokkades in je hoofd uit de weg werkt.

Your expert in mindset, mental coaching, sales & releasing limiting beliefs.

De kleine lettertjes

Transparantie is essentieel voor ons. Daarom willen we ook heel duidelijk zijn.

Je kan betalen in drie of zes schijven. De eerste schijf betaal je in november, de laatste in april voor de retreat. 

We vragen iedereen om via een erkend verzekeraar een complete annulatieverzekering en reisbijstandsverzekering aan te nemen.

Deze dekt ziekte, overlijdens in de familie en andere externe omstandigheden. En je bent gedekt tegen eventuele ongelukken of ziekte ter plaatse.

Dit kan via een erkende verzekeringsmakelaar volledig online via deze link.

Dit is geen pakketreis dus de vluchten zijn niet inbegrepen. Je dient de vluchten zelf te boeken. Voor de preferred flights regelen wij het transport naar de villa.

Brussel Zaventem – Tenerife
zondag 6 oktober 2024
Vertrek: 13h20
Aankomst: 17h00
SN3781 Brussels Airlines


Tenerife – Brussel Zaventem
zondag 13 oktober 2024
Vertrek: 18h00
Aankomst: 23h20
SN3782 Brussels Airlines