Over Ellen en Hannelore

Welkom at Hands-on Academy

Hands-On Academy HOA

Samen hielpen we al meer dan 80 ondernemers.

Over wie

Wij zijn Ellen en Hannelore

De twee trotse oprichters van Hands-on Academy en vooral ook dé twee ondernemerscoaches die je nodig hebt om zowel jezelf als je bedrijf te doen groeien.

En zo straight to the point als we zijn, hebben we dan ook al meteen een hele belangrijke missie van ons aangehaald:

Groei in mindset, groei in marketing. Voor jou, samen met jou.

Maar nog belangrijker dan dit, is dat wij samen met jou willen werken aan the total package. Onze missie numero één is dan ook om ervoor te zorgen dat jij een business runt, een leven leidt zoals jij dat zelf wilt.

Say yes to YOUR dreams.
Say yes to YOUR goals.
Say yes to YOUR expectations.

In short, say yes to YOUR life.

Deze missie streven we na niet alleen met met heel veel ambitie, maar ook met wilskracht en pit in overvloed.

Want al wat wij tenslotte willen is zoveel mogelijk ondernemers helpen, om samen zoveel mogelijk impact te kunnen maken in het ondernemerslandschap.

Niet voor niets dat we onze coachees ons ook wel eens ‘kick ass’ coaches noemen!

0 +
gecombineerde
ervaring
0 +
Succesvolle coachingsverhalen
0 %
Succesratio

Hannelore Verheyen

Kick ass businesscoach
Founder & CEO Boostways Coaching


Na jarenlange ervaring bij topadverteerders (L’Óréal & Proximus) begon ze haar eigen bedrijf Boostways Coaching waarmee ze al 150+ ambitieuze ondernemers gecoacht heeft naar groei.

De ondernemerswereld kent ondertussen geen geheimen meer voor Hannelore. Ze is een echte experte als het op strategie en marketing aankomt.

Ellen Persijn

Kick ass mindsetcoach
Founder & CEO Full Circle Coaching


Na een succesvolle carrière in de sales besloot Ellen het roer om te gooien en te focussen op dat wat iedere ondernemer nodig heeft: een sterke mindset.

Full Circle Coaching werd geboren waarmee ze al 128 coachees geholpen heeft.

Where their story started.

Ellen en Hannelore leerden elkaar kennen via een online cursus. Er was meteen een klik in de grote zin van het woord: niet alleen vriendschappelijk, maar ook op ondernemersvlak.

Want nergens op de markt vonden Ellen en Hannelore en goede mix terug tussen marketing en mindset, en allebei zijn ze er van overtuigd dat het succes van een goede ondernemer – eentje die écht het verschil zal maken – net ligt in deze combinatie.

Dus gingen ze samen aan de slag. Het duurde dan ook niet lang of Hands-on Academy werd geboren.

Where business meets life. Where life meets business

Met Hands-On Academy willen Ellen en Hannelore willen er zijn voor die ondernemers die niet zomaar het standaard pad willen volgen. Neen, ze willen er zijn voor die ondernemers die hun eigen ding willen doen: niet volgens de regels of ‘status’ quo, maar volgens hun eigen grote dromen!

Wil jij ook zo ‘vrij als een vogel’ jouw dromen kunnen najagen?

En daar stopt het trouwens nog niet. Want zeg je ‘Hands-on Academy’, dan zeg je meteen ook Ellen en Hannelore die een hele community van gelijkgezinde ambitieuze ondernemers bij elkaar brengen. Een echte tribe om op terug te vallen, in goede én in slechte tijden.

Wil jij ook zo ‘goed omringd zijn’ als het maar kan zijn?

Ellen en Hannelore hielpen met Hands-On Academy al 76 ondernemers op weg naar groei.

Are you ready now to kick some ass?

Let us introduce you to some of the HOA'ers

Play Video about Testimonial - hoa

Amelie – Beauty Sector
Deze ervaring was ongelofelijk verrijkend. Eerder ging ik al op weekend met Hoa, wat ook enorm leerrijk was, maar de exclusieve focus op de beauty sector tijdens deze Growcation vond ik bijzonder waardevol. We kunnen zoveel van elkaar leren en dat is echt een meerwaarde. Voor ik hierheen kwam, was ik erg nerveus omdat ik nog nooit zo lang alleen weg was geweest. Maar vanaf de eerste dag voelde ik me al op mijn gemak. Het is geruststellend te merken dat je niet alleen bent en dat iedereen vergelijkbare uitdagingen heeft. Deze week heeft me veel zelfvertrouwen gegeven; ik sta nu veel sterker dan aan het begin van de week.

Mijn grootste inzicht kwam uit de mindsetlessen van Ellen. Ik heb geleerd dat hoe ik me voel, vooral afhangt van mijn eigen perceptie. Nu probeer ik niet meteen te reageren of me druk te maken, maar eerst te analyseren en te overwegen hoe ik me zou voelen als ik er anders over zou denken.

Maxime – Newborn en Boudoir Fotograaf
Als ik deze Growcations in drie woorden moet samenvatten, zou ik zeggen: Groter, Beter, Dapper. Het is verbazingwekkend hoeveel nieuwe ideeën ik heb gekregen, waardoor ik bijna denk dat ik mijn hele onderneming opnieuw moet heroverwegen. Zeer leerrijk en vol nieuwe inzichten. De coaches zetten je aan tot denken op manieren die je soms zelf niet overweegt of vastloopt. Ik ben zeker gegroeid en weet nu beter waar ik naartoe wil.

Maar nu denk ik nog grootser. Ik heb echt het gevoel dat er geen grenzen zijn, dat ik verder kan gaan. Ik voel nu dat er nog zoveel meer groeimogelijkheden zijn en ik wil er volledig voor gaan.