The Lift-off

Edition six

Days
Hours
Minutes
Seconds

Ready to lift off your business?
Ready for a life changing experience?

19 - 20 - 21 februari 2024

Dit is exact waar jij mee struggelt?

Kortom, van jouw bedrijf én leven een groot succes maken.

Over ons - Ellen & Hannelore - Hands-on Academy

Dit is exact wat jij bereiken wilt?

De Lift-Off is een groepsprogramma as never seen before. Perfect voor ambitieuze first-timers die nog nooit coaching bij ons volgde. Perfect voor zij die klaar zijn voor een 180° ommekeer in hun leven

Want de Lift-Off combineert al het
beste van mindset en marketing
waardoor jij als ondernemer en
persoon voorgoed zal veranderen.

Hands-On Academy Ellen en Hannelore HOA

Maar wel een Lift-Off waarin jij volledig jouw eigen pad volgt.

Wij winden er geen doekjes om. Zo zitten wij nu eenmaal niet in elkaar.

First class results is wat jij krijgen zal. Beloofd.

Wist je al dat 90% van de deelnemers hun volledige inschrijvingsgeld al binnen de maand terugverdienen?

What’s in it for you?

Een 12-weken coachingsplan dat all in one het ‘t beste van ‘t beste combineert:

Driedaagse kick-off met overnachting

We starten met de kick-off met een kick ass 3-daagse Live Retreat in het prachtige Brugge, Venetië van het Noorden! Say whut?! Say yes to wellness, lekker eten én vooral een enorm groepsgevoel.

Hands-on

Jij geniet van praktische sessies en heel toepasbare oefeningen waardoor jij onmiddelijk your game plan – your golden plan! – kan opstellen.

Live groepcoachingcalls

Elke week een groepcoachingcall op maandagavond (45 min.), live met de 16 andere deelnemers. In deze call kan je terecht voor al je burning questions. Om de 3 weken geniet je ook van een extra live workshopsessie op maandagnamiddag (3 uur).

Terugkomdag

Een terugkomdag mét aperomoment om jouw vooruitgang te analyseren en je volgende game plan op te stellen. Maar vooral ook om je successen te vieren.

24/7 online community & support

Een online community krijg je er zomaar ineens bij. Via een dedicated Facebookgroep, 24/7 hot & happening, stel je al je vragen en krijg je persoonlijke feedback van je kick ass coaches Ellen en Hannelore.

En dat alles voor

€5.550,00 excl. BTW!

Je kan betalen met KMO-Portefeuille.

Hierdoor betaal je slechts €3885 excl. BTW

Je kan ook kiezen voor een betaling in schijven (zonder KMO-Portefeuille)

Indien je kiest voor KMO-Portefeuille: je betaalt bij je online bestelling de BTW en ontvangt nadien een factuur om te betalen met de KMO-Portefeuille.

Wat mag je verwachten?

Academy Lift-Off wordt het beste van beiden gecombineerd: de jarenlange kennis en ervaring van Ellen over mindset samen met die van Hannelore over strategie en marketing.

Cuz 1 + 1 = so much more than 2

Met de Retreat willen we jou een exclusieve ervaring bezorgen. Samen bouwen we aan jouw journey als ondernemer.

12 weken aan een stuk:
Livesessies / Groep coaching calls / Individuele opvolging / Groepsgevolg / Een online community

Voor wie?

Lift-Off met Belgian Retreat

Of in één zin: jij bent klaar om je business écht te doen groeien?

Ready to lift-off your business?

Duidelijke doelen stellen? Een fantastisch jaar draaien? Een duidelijk gameplan opstellen? Schrijf je dan in voor ons programma dat start in februari 2024.

The program

In de Lift-Off draait alles om de Power of Mindset & Marketing – mét hoofdletters, ja! Maar wat houdt dat nu juist in?

Wij stelden ons programma zo op dat echt alles covert. Om dat van meet af aan te garanderen sturen we je een uitgebreid intakeformulier zodat wij heel goed begrijpen wat er voor jou écht belangrijk is. Vervolgens sturen we het programma ook bij volgens jouw noden en behoeften. Ja, je hoort het goed!. Het is dus volledig op jouw maat!

We begeleiden jou dus all the way. Bovenop het programma ontvang jij ook nog:

Drie dagen lang gaan we samenwerken en genieten in Hotel Duke’s Arches in het centrum van Brugge. We voorzien een uitgebreid programma met coaching, oefeningen, workshops en netwerkmomenten.
Topics die we behandelen zijn: mindset, belemmerende overtuigingen, overwhelm, time management, leiderschap, CEO-time, positionering, aanbod, prijszetting, funnels, schaalbaar inkomen…

We coachen hands-on en passen het programma aan aan de noden van de groep. Jij gaat naar huis met een plan van aanpak, geïnspireerd en met een heel nieuw netwerk!

Onze tribe is bijzonder. Wij creëren hechte communities. Tijdens deze Lift-Off krijg jij een nieuw offline netwerk van 15 andere ondernemers. Je kan steeds op hen terugvallen, alles delen zonder vooroordelen.

Hecht connecteren.

Offline delen.

Een netwerk voor je leven.

Elke week gaan we aan de slag met een groepscoachingcall. Hierin gaan we telkens dieper in op een thema en we bespreken de opdrachten die je kreeg. We gaan in op je struggles en wins. Feedback & Accountability all the way.
In de groepscoachings voorzien we onder andere de volgende sessies:-

 • Duurzaam omgaan met jezelf
 • Online zichtbaarheid
 • Integriteit, leiderschap en zelfvertrouwen
 • Cijfers/finances
 • Zelfsturing
 • Digitale kanaalkeuze
 • Omgaan met overwhelm
 • Trends in digitale marketing

We sluiten het programma af met een closing day. Superbelangrijk om samen te vatten wat je geleerd hebt, maar vooral ook om plannen naar de toekomst toe te maken.

Wij willen ervoor zorgen dat je dé handvaten hebt om ook in de toekomst successen te boeken. We bouwen een plan om de toekomst aan te kunnen, maken commitments en voorzien nog tijd voor Q&A’s.

Twijfel je of dit iets voor jou is?
Of heb je een vraag?

Plan een vrijblijvend gesprek in en we helpen je verder!

Ready to join our HOA tribe?

Over Ellen & Hannelore

“We voelden de nood aan een coaching programma voor ondernemers waar het over business, cijfers en marketing gaat, maar ook over mindset die dit alles in actie zet. Want enkel door actie kom je tot échte resultaten.”

The Hands-On Academy werd opgericht door Ellen & Hannelore, beide experts in hun vak. Een programma dat praktisch is, hands-on, en met dat tikkeltje meer dat ondernemers écht vooruit helpt. And so The Hands-On Academy was born!

Hannelore Verheyen

Kick ass businesscoach
Founder & CEO Boostways Coaching


Na jarenlange ervaring bij topadverteerders (L’Óréal & Proximus) begon ze haar eigen bedrijf Boostways Coaching waarmee ze al 150+ ambitieuze ondernemers gecoacht heeft naar groei.

De ondernemerswereld kent ondertussen geen geheimen meer voor Hannelore. Ze is een echte experte als het op strategie en marketing aankomt.

Ellen Persijn

Kick ass mindsetcoach
Founder & CEO Full Circle Coaching


Na een succesvolle carrière in de sales besloot Ellen het roer om te gooien en te focussen op dat wat iedere ondernemer nodig heeft: een sterke mindset.

Full Circle Coaching werd geboren waarmee ze al 128 coachees geholpen heeft.

Let us introduce you to some of the HOA'ers

Klaar om de HOA Tribe te joinen?

We've got A's for your Q's

De live dagen gaan door in Knokke. We starten de eerste dag om 10u en voorzien een lekker ontbijt. We sluiten de laatste dag af om 16u30. Tijdens de drie dagen geniet jij van pure luxe, lekker en gezond eten én word jij in de watten gelegd.

De live-dagen bevatten vooral praktische oefeningen. Je krijgt een werkboek toegestuurd om je te begeleiden, en we zullen ook in kleine groepjes werken. We beloven jou de individuele aandacht die je verdient!

e snappen dat het leven soms onverwacht events brengt. Het is dan ook niet erg als je niet kan deelnemen aan een groepcoaching. Je bent tot niets verplicht. De groepcoachingcalls zijn wel bijzonder waardevol. We gaan in op de oefeningen van de voorbije weken, op concrete vragen en cases.

Kan je er toch niet live bijzijn? We nemen elke sessie op zodat je die achteraf nog kan bekijken!

De Hands-On Academy Retreat is never seen before. Ons programma is uniek op verschillende vlakken:

 • Je krijgt coaching van twee echte experten in hun vak. Ellen en Hannelore hebben jarenlange ervaring samen, en deze ervaring is uniek.
 • Dit programma combineert mindset, strategie, business en marketing.
 • Het programma is super hands-on en praktisch. Geen theorielessen die je moet volgen, maar praktische tools.
 • In het programma is er aandach voor elk individu én toch is er ook een community.
 • We focussen héél sterk op feedback krijgen, cases delen én accountability. Iets wat in vele programma’s ontbreekt.

Het programma zal in totaal maximum 17 deelnemers hebben. We houden de groepen bewust klein. We willen namelijk dat jij voldoende individueel aandacht krijgt van de coaches, en dat er accountability is. Bovendien is ook het groepsaspect belangrijk: in een kleine groep is het makkelijker om dingen te delen, en ontvang je ook échte support van je medecoachees.

Heel simpel:

 • véél goesting om je bedrijf te doen groeien
 • enthousiasme
 • zin om nieuwe mensen te leren kennen
 • een goede internetverbinding

Top dat je zaak al een succes is. Elke zaak kan groeien. Ook de jouwe. Samen werken we met jou om je zaak nog meer te doen bloeien. Wat werkt er al? Wat kan beter? Waar moet je jou focus leggen?

En hoe voel jij je als ondernemer daar bij? Hoe ga jij om met succes? Hoe ga je om met de druk die daarbij komt kijken?

We garanderen je: ook al heb je véél succes, dit coachingprogramma zal ook jou helpen.

Yes, dit programma is absoluut iets voor jou. Wanneer je net gestart bent met je zaak is een gameplan immers essentieel. Vaak wordt je overwelmd met praktische zaken, goedbedoelde tips en is het moeilijk om de bomen nog door het bos te zien.

In The Hands-On Academy Retreat bieden wij jou de handvaten om jouw zaak uit te bouwen tot het succesverhaal dat jij voor ogen hebt.