Business & life coaching voor
ondernemers die écht willen groeien.

It’s your life. It’s your business.
Van niemand anders.
Knoop dat goed in de oren.
Neem dat heft goed in handen.

Jij beslist, jij zit in de drivers’ seat.
Of your life. Of your business.
Let us guide you!

Growcations in het buitenland

Hands-On Academy Lift-off HOA

Werken aan je zaak en jezelf in een prachtige luxe-omgeving? Beter kan toch bijna niet? Je komt terug met een hele valies vol aan onvergetelijke ervaringen, een hechte groep vrienden én een concreet plan om je zaak verder uit te bouwen.

Groei gegarandeerd!

Double Blizz Intensieve 1-op-1 coaching

Hands-On Academy retreats HOA

Liever hele persoonlijke begeleiding, geheel op maat van jou en jouw bedrijf? Dan is onze 1-op-1 coaching iets voor jou! Twee ervaren coaches begeleiden je bij elke stap die je zet, waardoor jouw ‘groei’ verzekerd wordt. Ultieme bereikbaarheid, accountability en feedback krijg je er ook nog bij!

Belgian Retreat met Lift-Off groepstraject

Hands-On Academy growcations HOA

Een groepsprogramma as you’ve never seen before waarin mindset op wonderlijke wijze gecombineerd wordt met marketing. Theorie, maar vooral ook veel hands on oefeningen, voorbeelden en business cases die écht het verschil zullen maken.

Succes gegarandeerd!

Thrive & Gold

Hands-On Academy retreats HOA

In de Hands-On Academy Thrive & Gold geniet je van begeleiding van Ellen en Hannelore. Samen identificeren we jouw behoeften en die van je onderneming om vervolgens met gerichte acties aan de slag te gaan.

HOME - jij voelt dat het anders moet

Jij voelt dat het anders moet…

Life is f*cking too short om te blijven trappelen op een en dezelfde plaats. Dat heb jij met al jouw ambitie, creativiteit, pit… als geen ander door. Daarom vind je dat het hoogtijd is om grote stappen vooruit te zetten.

Jij wil groeien als persoon, op zoveel mogelijk vlakken – zo niet: alle! – tegelijkertijd.
In eerste plaats ook als ondernemer.

Maar wat vang je hier nu mee aan?
Wat doe je met dat gevoel dat jouw leven, zowel privé als professioneel, nood heeft aan een radicale ommezwaai, een 180°-turn?

Eén antwoord: Hands-on Academy!

All spotlights on you

Bij HOA sta jij als ondernemer én persoon centraal.
Wij luisteren naar wat jij wilt bereiken, naar wat jouw grootste dromen zijn. Wij vinden samen met jou jouw eigen weg, dat wat écht bij jou past.

Maar daar blijft het niet bij. Want Hands-on Academy zou zijn naam niet waardig zijn als we niet heel HANDS ON AAN DE SLAG GAAN!

Wij geven jou de inzichten die je nodig hebt, de kennis en tools in handen om te groeien in business én in mindset. Daarnaast geven we je ook heel concrete voorbeelden, oefeningen en cases die jouw groei zullen garanderen. Big time!

Hands-on Academy gaat voor 100% ⇾ 110%...

Impact

Jij wordt voorbij jouw mindset- en strategieblokkades geleid door middel van coaching. Een eigen methodiek, your way of doing things, daarvoor ontwikkelen is ons einddoel. Zo maken we samen een zo groot mogelijke impact op jouw leven. We herhalen: jouw leven en dat van niemand anders!

Accountability

Jij krijgt accountability in de breedste zin van het woord. Wij zijn jouw partners in crime in goede én in slechte tijden. Geen enkele vraag is te veel en jouw situatie wordt steeds persoonlijk bekeken.

Community

Jij wordt lid van een unieke tribe van gelijkgezinde ondernemers waarin respect, samenhorigheid en uniekheid centraal staan. Van concurrentie geen sprake, enkel empowerment alom!

Over Ellen & Hannelore

Ellen en Hannelore leerden elkaar kennen via een online cursus. Zoals dat normaal alleen kan in de liefde, bleek dat hier ook te kunnen: het was vriendschap op het eerste gezicht. Een klik die moeilijk in woorden te vatten is. Een vibe die je zelf moet ervaren. En misschien nog ‘t meest van al: een gedeelde droom om ondernemers vrijheid te doen ervaren, net zoals zij zelf doen.

Ellen & Hannelore helpen jou, ambitieuze ondernemer; om jouw dromen na te jagen. Niet volgens de ‘regels’ of ‘status quo’, maar echt volgens wat jij zelf wilt.

Jij hebt maar één leven.
Neem het in handen.
Ga voor jouw eigen leven.
Een leven in vrijheid!

Ellen & Hannelore vormen niet alleen als vriendinnen een krachtig duo. Ook als ondernemende boss ass ladies staan ze sterk. Want door hun unieke combinatie van mindset, marketing- en businesscoaching, worden unieke resultaten bereikt.

Mix een sterke mindset, een slimme strategie en een goed uitgedacht marketingplan. Voorbereid, uitgevoerd en afgewerkt met behulp van Ellen & Hannelore.
En je krijgt…
Een ondernemer mét een onderneming die er helemaal staat!

Ben jij klaar voor dit recept?

Let us introduce you to some of the HOA'ers

Liesbeth De Backer

Me inschrijven voor de Hands-on Academy was de beste keuze die ik gemaakt heb. Hannelore en Ellen zijn een perfecte match in dit traject, marketing en mindset, en dit was ook meteen zichtbaar in mijn omzet!! De kosten had ik er dus ook meteen uitgehaald. Door de Hands-On Academy kreeg ik duidelijke tools, zowel qua mindset als naar marketing, die ik telkens opnieuw kan toepassen en waar ik later nog steeds de vruchten zal van plukken. Daarbovenop word je omringd door een groep ondernemers met passie voor hun vak. De wekelijkse groepscalls gaven me telkens heel wat energie en gedrevenheid om mijn droom waar te maken. Dank je Hannelore en Ellen!

Liesbeth (@liesbeth.de.backer)

FantinaFlow

Ik schreef me in voor de Hands-On Academy Retreat in april en ik heb hier nog geen moment spijt van gehad. Je komt terecht in een kleine groep met andere gelijksgezinde ondernemers met een echt community gevoel. Zowel Hannelore als Ellen zijn super intelligente dames die je op het vlak van zowel mindset, marketing, analyse en strategie verder helpen. Dankzij de ondersteuning die ik voelde in de groepssessie’s heb ik de overstap van bijberoep naar hoofdberoep gemaakt. En de investering die ik maakte voor dit coachingstraject heb ik in 1 weekend al helemaal terugverdiend.

Fantina (@Fantiflow)

Klaar om de HOA Tribe te joinen?

Nog meer van dat...

Video afspelen

Valérie – Strategische Digitale Marketeer
Mijn ervaring was ongelooflijk verrijkend. Een krachtige tribe, die elkaar zal blijven steunen en samen naar grotere hoogten zal stijgen. Het advies van Hannelore en Ellen om uit onze comfortzone te stappen was echt een game-changer. Het was een ontsnapping uit mijn dagelijkse omgeving en gedachtepatronen. 

Deze reis heeft niet alleen mijn persoonlijke inzichten verrijkt, maar straalt ook door in mijn bedrijf op manieren die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Dankzij deze unieke combinatie zie ik nu de mogelijkheid om op meerdere fronten tegelijk vooruit te gaan, in plaats van mij op slechts één aspect te concentreren.

Video afspelen

Margot – Interieurdesigner
Dit programma was een ware inspiratiebron voor mij. Ik ben super enthousiast om mijn nieuwe concept te lanceren en kijk er reikhalzend naar uit. Het heeft me een enorme boost in vertrouwen gegeven, zowel op het vlak van mindset als in mijn benadering van Intune en marketing, waarbij ik nu duidelijk weet welke stappen ik moet zetten. En we zijn nog niet eens aan het einde! Ik ben elke dag opnieuw verbaasd en vol verwachting voor wat nog komt. Hannelore en Ellen zijn fenomenaal in het samenbrengen van mindset en marketing, wat leidt tot een fantastische uitwisseling van ideeën. Ik zou een heel boek kunnen schrijven met alles wat ik deze week geleerd heb; elke dag bracht een ‘wow’-moment met zich mee.